Az MKIK támogatja a Fórum megrendezését

Az MKIK támogatja a Fórum megrendezését

Az MKIK támogatja a Fórum megrendezését

Január 17-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában Budapesten munkamegbeszélést tartottak Alekszander Merezsko az „Üzleti Oroszország” Főtanácsának tagja és magyarországi üzleti nagykövet, Szekeres István a MKIK Magyar-Orosz Tagozat elnöke, valamint Stark Mária MKIK nemzetközi igazgató.

A találkozó során Alekszander Merezsko ismertette az „Üzleti Oroszország” tevékenységének nemzetközi irányát, szóba került az „Üzleti Oroszország” képviselőinek delegálása a 2020. április 1-2-án Budapesten megrendezésre kerülő Nemzetközi Üzleti Fórumra.

A magyar fél jelezte, hogy kész sokoldalúan támogatni a magyar vállalkozók és az orosz üzleti élet képviselői, az „Üzleti Oroszország” tagjai közötti kapcsolatépítést.

A Fórumra meghívást kapnak az orosz résztvevők üzleti profiljának megfelelő magyar vállalatok, valamint az együttműködésben érdekelt szervezetek.

A találkozó másik eredménye az a megállapodás, mely segítené az orosz vállalatok európai piacokra való kijutását Magyarországon keresztül megfelelő üzletviteli környezet kialakításával.

Ossza meg ezt:

a Fórum szervezőbizottsága

Tel.:+36 70 251 40 03 (magyar), +36 30 310 36 80 (orosz)
E-mail: info@budforum.org

Regisztráció